10 jaar eigen baas – tijd voor een feestje

12 april 2022  |  Categorie: 20secondenblog

storymanagement 10 jaar zelfstandigOp 1 juli is het precies 10 jaar geleden dat ik mijn goed betaalde baan aan de wilgen hing!

Het was een moeilijke keuze, want ik was vader van drie jonge kinderen, had alimentatieverplichtingen en een forse hypotheek. Was het niet roekeloos om af te zien van het maandelijkse salaris? Collega’s zeiden: ‘dapper van je’ waardoor mijn twijfels alleen maar groter werden.

En toch deed ik het. Ik waagde de sprong op weg naar meer vrijheid, eigen regie en werkgeluk.

Dat was 10 jaar geleden. Ik ben super blij en trots dat ik van StoryManagement een schitterende business heb gemaakt. Elke dag mag ik met mensen werken aan hun storytelling skills. En als ik m’n oude powerpoints van toen bekijk, dan is overduidelijk dat mijn trainingen en presentaties prachtig zijn doorontwikkeld in die jaren.

Drie cadeautjes van de jarige jet

De reis was af en toe eng en spannend, maar altijd inspirerend en meestal gelukzalig. Mag ik dat met jullie vieren door 3 cadeautjes uit te delen?

1. Feestelijke storytelling meetup

Kom luisteren naar waargebeurde verhalen van echte storytellers en vind herkenning in hun zoektochten door het (professionele) leven. Misschien dat je bij een glas wijn of bier ook iemand jouw ervaringen influistert. Het wordt hoe dan ook inspirerend en gezellig. Het idee is kakelvers, dus ik ben nog bezig met de organisatie. Binnenkort volgen meer details…
Stuur me een WhatsApp bericht als je op de hoogte wil blijven.

2. Verhalenwedstrijd: had ik maar…

We hebben allemaal in het leven wel eens een had-ik-maar gevoel. Dat je achteraf terugkijkt en denkt: ‘had ik maar… de knoop eerder doorgehakt / mijn chef de waarheid gezegd / die sigaret weggegooid / etc. Kun jij je zo’n moment herinneren? Schrijf het op, spreek het in, of vertel het in een video, en stuur het naar mij. De auteurs van de mooiste, meeslependste of verrassendste verhalen worden op de storytelling meetup bekend gemaakt en beloond met een van de beste storytellingboeken die er momenteel zijn – niet beperkt tot het mijne :-). Stuur je verhaal uiterlijk 10 juli 2022 op.

3. Volg een training met €100 korting

Vanwege het jubileumjaar – en uit blijdschap dat we weer live kunnen trainen – geef ik dit jaar feestelijke kortingen op de trainingen bij StoryManagement. Geniet ervan!


anekdote spannend maken

Overtuigen met Storytelling

Mensen meekrijgen voor je idee, en warm maken voor je plan. Overtuig ze met een krachtig verhaal.
De training bestaat uit 4 workshops en begint op 4 november. Van €249 voor €149.

boeiend presenteren met een verhaal

Boeiend Presenteren met Storytelling

Zo is een zakelijke presentatie effectief én boeiend. Door authentieke storytelling krijg je de volle aandacht en komt je boodschap krachtig binnen. De eerstvolgende dagtraining is op 12 oktober in Amsterdam. Van €495 voor €395.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Training Presenteren met Storytelling

Privacyvoorkeur centrum