Ik ben gelukkig!

29 april 2013  |  Categorie: Persoonlijke verhalen

Reünie. De zaal is gevuld met oud-collega’s. Veel van hen heb ik jaren niet gezien. Gedachten schieten door me heen als “jeetje, die is oud geworden” en “o ja, gut, die ken ik, maar hoe heet ze ook alweer”.

Herinneringen komen boven van een prachtige tijd met geweldige mensen die met groot plezier aan hetzelfde doel werkten. Deze mensen maken me blij.

En nu staan we hier. Allemaal verder gegaan met het leven. Velen begroeten me met “hee storyteller!”, zelfs mensen waarvan ik niet wist dat ze gehoord hadden van mijn carrièreswitch. Ze glimlachen oprecht en vinden het bijzonder. Net als dit blog dat door veel meer mensen gevolgd wordt dan ik kon vermoeden. De ene verrassing volgt op de andere en het maakt de avond nog mooier.

Ik vertel mijn verhaal aan wie ernaar vraagt en ik luister naar het hunne. Het is genieten van de omwentelingen die overal hebben plaatsgevonden. De mooiste waren van de salesman die een bouwbedrijf heeft gekocht en zelf meeloopt op de steigers. En van de recruiter die zich heeft omgeschoold naar uitvaartverzorger. Wow. Dat vind ik zo mooi! Volg je gevoel, volg je hart en je komt bij geluk uit.

Dat is het. Ik ben gelukkig!

Reacties

  1. blank Cyril schreef:

    mooi geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Voorkeuren

×