Mag je naar vreemde mensen lachen?

2 april 2012  |  Categorie: Marketing en klantenbinding, Persoonlijke verhalen

Een hotelovernachting is voor mij een feestje. Dat begint met de ontvangst bij de receptie. Een leuke jongedame heeft mijn voorkeur, hoewel een vriendelijke meneer ook goed is. Zolang er maar een glimlach wordt uitgewisseld. Zelf doe ik daar natuurlijk oprecht aan mee.

Dan vlot naar de kamer. Nieuwsgierig kijk ik rond. Mooie badkamer. Lekker bed (wel zelf een kussen meegebracht, want ervaring leert dat hotelkussens voor mij ongeschikt zijn). Nog even wat werken aan het goed verlichte bureau. Ik haal bij de bar een glaasje voor op de kamer en krijg er zomaar een schaaltje nootjes bij. Wat aardig.

En dan is de volgende ochtend het hoogtepunt. Wat een leuk advies staat er op tafel. Ik ga blijkbaar vrienden maken bij het ontbijt. Jippie. Ik kijk naar rechts. Daar staat ook zo’n bordje, maar de hotelgast eet niet-lachend verder en kijkt strak voor zich uit. Durft ze mij niet aan te kijken? Bang dat ik ga glimlachen zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Voorkeuren