Maar wat doe je nu eigenlijk?

21 februari 2017  |  Categorie: Vloeiend veranderen

storytelling website“Deprimerende kleuren” en “Wat doe je nu eigenlijk?”. Dat waren kritieken die ik van een paar wildvreemden kreeg. Ze hadden mijn website bekeken en 3 van de 4 waren niet echt positief. Au, dat doet zeer. Het wordt toch je kindje hè, zo’n website.

De pijn was niet fijn, maar bracht me wel in beweging. Want zo kon het niet langer. Dat mensen het niet mooi vinden is nog tot daaraan toe. Over wansmaak valt nu eenmaal niet te twisten. Maar als mensen geen flauw idee hebben wat ik nu eigenlijk te bieden heb, dan is er iets mis. Er moest beslist iets veranderen!

En precies op dat moment kwam ik via de presentatie-trainers van 360Talk in contact met een jonge ontwerper en website-bouwer. We spraken af op een terrasje aan het water. Bas Sijpkes stelde me direct op mijn gemak. Hij luisterde naar al mijn wensen, deed een paar geweldige suggesties en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen. En het kopje verse muntthee smaakte ook nog eens erg lekker bij deze conceptie.

Maar toen…

De zwangerschap was heftig! Zodra je over een nieuwe look and feel begint, en je weet dat je wat aan je teksten moet doen, dan komt er een bult werk op je af. Niet alleen Bas, ook ik moest hard werken. Nadenken over wat ik nu eigenlijk breng, welke presentaties van belang zijn, waar behoefte in de markt ligt qua training. En het dan ook nog eens allemaal SEO-proof opschrijven zonder irritante keyword-gestufte-SEO-teksten te brouwen.

Gisteren is het kind eindelijk geboren. Lekker fris koppie. Guitige glimlach. Wat een genot! Je hoeft je kraambezoek niet aan te kondigen, hoor. Kom gewoon langs en verwonder je over de nieuwe telg. Wil je wat langer blijven? Dat mag natuurlijk ook. Als je hieronder klikt, zet ik de beschuit met muisjes klaar.

Erik, vertel me je verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacyvoorkeur centrum