"Storytelling in drie bedrijven" is een heus boek

5 november 2013  |  Categorie: Verhalen maken

Storytelling in drie bedrijven, ISBN 9789082135909Voor het huis stopte een vrachtwagen, en even later ging de deurbel. Voor mij stond een man met zes grote verhuisdozen. “Jaaaa, ze zijn er!” ging er door mij heen. Even later maakte ik vol spanning de eerste doos open. Tussen veel luchtzakjes bevonden zich zes kleinere dozen. Vol spanning tilde ik het deksel van de bovenste op.

En daar zag ik hem: mijn eigen eerste boek! In schitterend blauw glom het bovenste exemplaar mij tegemoet. Voorzichtig nam ik hem in mijn warme handen. Krakend van nieuwigheid opende het zich voor mij. De maagdelijke bladzijden wapperden een licht briesje in mijn ogen. Ik snoof eraan en genoot nog meer van de sensatie. Wat een heerlijk gevoel van trots en blijheid ging er door mij heen.

Weet je, al jaren wilde ik een boek schrijven, maar het kwam er telkens niet van. Het is maar goed dat ik me onlangs in de nesten heb gewerkt. Ik beloofde namelijk een klant om 160 exemplaren van mijn boek mee te brengen. Maar dat bestond nog helemaal niet! Het was een razende periode waarin ik al mijn afspraken afzegde, redacteuren en een vormgever vond en uitzocht hoe een boek drukken en uitgeven in zijn werk gaat. En oh ja, natuurlijk moest ik het boek zelf ook nog eens schrijven.

Het was gekkenwerk, maar het is allemaal gelukt. Er ligt nu een heerlijk boek dat uitnodigt om gelezen te worden. Nieuwsgierig? Kijk hier voor een voorproefje!

Reacties

 1. blank Iris de Ruiter schreef:

  Dag Erik,
  Van harte gefeliciteerd met jouw mooie boek. Wat heerlijk dat gekkenwerk tot z’n mooi resultaat heeft geleid. Geniet ervan!
  Hartelijke groet,
  Iris de Ruiter

  1. blank Erik Mathlener schreef:

   Dankjewel, Iris. Ik heb al erg genoten van het gekkenwerk (leuke term!), en nog meer van het resultaat. Staat heel fraai in mijn boekenkast :-).
   Groeten,
   Erik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacyvoorkeur centrum