Laat jij wel eens kansen liggen?

24 februari 2014  |  Categorie: Boeiend spreken

workshop training en cursus open inschrijving voor storytelling, presentatie, presenteren en verhalen“Doe dat nou niet, Erik” zeg ik tegen mezelf. “Dit gaat je veel tijd kosten.” Maar ik kan het niet laten. Het is gewoon té leuk! En voor ik het weet heb ik al gebeld met de locatie. “Ja hoor, we hebben nog plek op 16 en 23 april. U wilt in de tuinkamer? Natuurlijk, dat is een schitterende plek om midden in een vrije natuurlijke omgeving te werken.”

Ik ben om. Het gaat weer gebeuren! Op 16 april ga ik met een groepje enthousiastelingen aan de slag in een workshop “Inspirerend Presenteren”. Heerlijk. De lente nodigt ons uit. Voor de deelnemers is het ook een feestje. In een mooie sfeer vol plezier leren hoe je een superboeiende presentatie geeft. Ben jij er ook bij?

En toen maar gelijk doorgepakt: een week later nóg twee open-inschrijving-workshops. ‘s Ochtends eerst “What’s Your Story?”, waarin je erachter komt met welk persoonlijk verhaal je je klanten en je medewerkers kunt binden. En wie het direct wil toepassen kan ‘s middags de workshop “Storytelling” volgen.

Ik zou zeggen, grijp je kans. Doorgaans geef ik deze workshops immers alleen in-company. Geen idee wanneer ik weer zoiets organiseer. Grijp je kans. Meld je aan voor het te laat is!

16 april 2014: Inspirerend Presenteren
23 april 2014: What’s Your Story?
23 april 2014: Storytelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Voorkeuren