Erik als trainer en coach

Erik als trainer en coach

Niks comfortzone

“Je hoeft het niet te snappen, je moet het gewoon doen!” zei mijn wiskundeleraar vroeger. Idiote uitspraak natuurlijk. Maar bij storytelling klopt het helemaal: je leert het door het te doen.
Dat betekent dat je in mijn trainingen zelf aan de slag moet: bedenk wat je wilt zeggen, hoe je dat wilt doen, en stap vervolgens het podium op. Ga daar maar staan en vertel! Veel mensen vinden dat eng. Maar zodra je verhalen gaat vertellen merk je dat het steeds beter gaat, en wordt het leuk!

Strenge trainer

Natuurlijk hoor je van me wat je al goed doet. Maar, eerlijk is eerlijk, ik zal de nadruk leggen op wat er verbeterd kan worden. Je moet het wel aandurven. Je hebt aan mij een eerlijke en soms strenge trainer die maar één ding voor ogen heeft: jou veranderen in een hele goede spreker, verteller of leider.

Sympathieke coach

Tegelijkertijd ben ik heel aardig hoor. Het is bij mij absoluut veilig en vertrouwd. Ik begrijp heel goed dat het lastig kan zijn om meer van jezelf te geven dan je gewend bent. Vaak ben ik onder de indruk van de prachtige verhalen die in de trainingen naar boven komen, of ben ik even stil omdat iemand heel dapper een intiem verhaal vertelt.

Een greep uit mijn klantenkring

blank blank blank blank blank blank blank blank blank
Wie je nog meer voorgingen...

Privacyvoorkeur centrum