Storytelling in drie bedrijven

Klanten en medewerkers binden met verhalen

Storytelling voor ondernemers en managers: het boek

Als management wil je betrokken medewerkers, die zich vol passie inzetten voor een gezamenlijke visie en strategie. Maar… je weet hoe lastig het is om die zakelijke visie zodanig omarmd te krijgen dat je het in gedrag terugziet. Communiceren en samenwerken gaat moeizaam. Vertaling naar de werkvloer blijkt verdraaid lastig. Storytelling is het perfecte instrument!

En als ondernemer wil je loyale klanten. Ambassadeurs voor je zaak. Maar hoe win je het vertrouwen? Hoe krijg je de gunfactor die je sales doen groeien? Storytelling is het perfecte instrument!

Corporate story

Je wilt ook zakelijk succesvol zijn? Ga dan anders communiceren! Zowel intern als extern. Het vertellen van een story is effectief, natuurlijk en ontzettend leuk! Bijvoorbeeld, verpak je boodschap in een persoonlijk verhaal, maak gezamelijk een corporate story of vertel het verhaal achter je product of organisatie. In het boek vind je nog meer voorbeelden. Volg de praktische tips in het boek op en je zult relaties, enthousiasme en sales zien groeien.

Voor wie is dit boek?

Dit managementboek is gericht op ondernemers en managers die vooruit willen. In elke branche en vakgebied en bij elke omvang werkt het. Met storytelling gaat iedereen effectiever en plezanter communiceren. Ook diegenen die (onterecht) denken dat ze geen verhalen kunnen vertellen! Je vertelt je hele leven al verhalen zonder dat je het in de gaten hebt. Het enige wat je nog moet doen is dit bewust inzetten in je bedrijf.

Hoezo drie bedrijven?

In het eerste bedrijf leer je de juiste verhalen te vinden. Het tweede bedrijf behandelt hoe je de story kunt versterken. En het derde bedrijf laat zien hoe je het boeiend kunt vertellen. Lees wat het je brengt en hoe je dat aanpakt. Ga het vervolgens doen!

Nieuwsgierig? Hier is een preview.

Bestellen

De speciale uitgave in hardcover kost € 22,50 inclusief btw en verzendkosten.
Je kunt het gemakkelijk bestellen bij bol.com of rechtstreeks bij mij (zie hieronder).

Geef het cadeau!

Natuurlijk kun je er ook een ander blij mee maken. Met veel plezier signeer ik het voor de gelukkige met een unieke persoonlijke boodschap. Maak dan € 22,50 over naar NL95 SNSB 8833 6461 49 t.n.v. StoryManagement. Stuur ook even een e-mail met je adresgegevens zodat het boek verstuurd kan worden. Na ontvangst van de betaling krijg je het boek binnen enkele dagen thuis gestuurd.

Een greep uit mijn klantenkring

blank blank blank blank blank blank blank blank blank
Wie je nog meer voorgingen...

Privacyvoorkeur centrum