Lezingen en presentaties

Storytelling voor menselijk Leiderschap, Veranderen en Samenwerken

Spreker én storyteller

Een lezing hoort een belevenis te zijn. Interactie en storytelling zijn de garanties daarvoor, zo ontdekte ik in meer dan 1000 uur op het podium. Daarom vertel ik herkenbare verhalen over jullie eigen werksituaties. Dan krijg je het resultaat dat je als opdrachtgever zoekt: geboeid publiek dat de boodschap omarmt!


  • Lezing op maat, vol dynamiek en… impact
  • Inspirerend met veel praktische do’s & don’ts
  • Ervaren spreker en TEDx sprekerscoach

Professionele spreker inhuren

Boek een van deze presentaties


lezing storytelling in organisaties

Storytelling in drie bedrijven

Waarom werken verhalen zo goed, en wat kun je ermee in je organisatie? Praktijkvoorbeelden afgestemd op jullie situatie.

storytelling en acquisitie

Storytelling als klantmagneet

Klanten winnen met je ware verhaal. Stop met bouwen aan imago en begin je werkelijke kleur te tonen.

organisatiecultuur en identiteit

Zo doen we dat hier

Wat zijn jullie normen en manieren? En hoe houd je die bedrijfscultuur vast terwijl er elk jaar een horde nieuwe medewerkers binnenstroomt?

echte managers

Authentiek Leiderschap

Vertrouwen vergroten met echte verhalen. Alleen leiders met lef durven het. Interactieve presentatie voor moedige managers.

storyteller vertelt je organisatieverhaal

Lang, lang geleden

Het verhaal van je organisatie is enorm boeiend: het begin, de worstelingen, de kansen en uiteindelijk het succes. Ik vertel het voor je als een sprookje.

presentatie op maat

Presentatie op maat

Storytelling raakt elke organisatie. Weten hoe ik je kan helpen? Bel me gelijk.

Erik is zeer creatief in het bedenken van een passend verhaal. In de voorbereidingen let hij op de kleinste details. Wij kunnen terugkijken op een bijzondere en succesvolle middag.

Schiphol Group, Fleur Scheepmaker, Communicatie adviseur

Presentaties over storytelling

Je kunt me als spreker inhuren voor een inspirerend én praktisch verhaal over business storytelling. Ik spreek met passie over veranderingen, bedrijfscultuur en leiderschap. Beleef zelf hoe storytelling je organisatie zal helpen. Kies een van mijn presentaties.

Een inspirerende performance

Door de verhalen zijn mijn presentaties herkenbaar, inspirerend en vermakelijk. Mensen luisteren graag naar mijn prettige, warme stem. De zaal voelt zich door mijn manier van contact maken gehoord en gezien. Lees wat je krijgt als je mij boekt.

Het resultaat

Na afloop is het publiek gedreven om zelf verhalen te vertellen. Ze hebben gelachen, ze hebben de kracht van verhalen gevoeld en ze kennen het geheim van storytelling. Klaar om met de praktische tips te werken aan samenwerking, (zelf)vertrouwen en verandering.

Boek een storyteller als spreker

Als professioneel spreker kan ik uitstekend schakelen tussen een interactieve presentatie, een workshop of live coaching op het podium. Vertel me wat voor jullie gaat werken. Het aantal deelnemers is onbeperkt.

keynote-speaker-storytelling

Privacy Voorkeuren