Lezingen en presentaties

Storytelling voor menselijk Leiderschap, Veranderen en Samenwerken

teamwork en samenwerken door storytelling

Zo’n droomteam wil ik ook!

Stel je voor: je team is betrokken, zeer gemotiveerd, en kan samenwerken als de beste. En dat ze ook nog eens hetzelfde doel willen bereiken?

zelfverzekerd leiderschap door authenticiteit

You’re simply the best

Wat is het geheim waardoor je team dol op je is? Dat ze je strategie omarmen en achter je keuzes staan? Leiderschap door storying around!

management cultuur in de organisatie

Zo doen we dat hier

Wat zijn jullie normen en manieren? En hoe houd je die bedrijfscultuur vast terwijl er elk jaar een horde nieuwe medewerkers binnenstroomt?

Liever jullie eigen verhaal laten vertellen op het podium?
Bijvoorbeeld over een verandering, een voorbeeldproject of gewoon om iets te vieren?
Dat kan! Bel of mail gelijk even.

Spreker én storyteller

Een lezing hoort een belevenis te zijn. Interactie en storytelling zijn de garanties daarvoor, zo ontdekte ik in meer dan 1000 uur op het podium. Daarom vertel ik herkenbare verhalen over jullie eigen werksituaties. Dan krijg je het resultaat dat je als opdrachtgever zoekt: geboeid publiek dat de boodschap omarmt!


  • Lezing op maat, vol dynamiek en… impact
  • Inspirerend met veel praktische do’s & don’ts
  • Ervaren spreker en TEDx sprekerscoach

Neem vrijblijvend contact op

Erik is zeer creatief in het bedenken van een passend verhaal. In de voorbereidingen let hij op de kleinste details. Wij kunnen terugkijken op een bijzondere en succesvolle middag.

Schiphol Group, Fleur Scheepmaker, Communicatie adviseur

Lezingen over storytelling

Storytelling voor leiders en teams. Ik spreek met passie over het gebruik van storytelling bij veranderingen, bedrijfscultuur en leiderschap. Elke lezing is een inspirerende belevenis. Maar belangrijker vind ik dat er iets gebeurt bij het publiek. Zodat ze de zaal verlaten met de energie om de tools en tips direct te gebruiken. Ik doe daarom 5 beloftes.

Inspirerende lezing over storytelling in business

Door de verhalen zijn mijn presentaties herkenbaar, inspirerend en vermakelijk. Mensen luisteren graag naar mijn prettige, warme stem. De zaal voelt zich door mijn manier van contact maken gehoord en gezien. 
Lees wat je krijgt
.

Praktijkvoorbeelden van storytelling in deze inspirerende presentatie

Storytelling is niet nieuw, het wordt al volop ingezet. Je hoort succes- en faalverhalen uit de praktijk, zodat je zelf kan bepalen wat voor jou gaat werken.

Storytellingtools en storytellingtips die praktisch en toepasbaar zijn

Je hebt niks aan een mooi verhaal alleen. Je moet het zelf in de praktijk kunnen gebruiken. In elke lezing krijg je tools aangereikt om storytelling zelf toe te passen.

Mijn interactieve storytelling-lezingen zijn boeiend om mee te maken

Het woord “lezing” vind ik een beetje gek, want de sessie is zeer gevarieerd. Theorie, verhalen en video wisselen elkaar af. Daarbij daag ik de zaal uit om mee te doen in brainstorms, vragen stellen, en zelfs vanuit de stoel storytelling toe te passen.

Je boekt resultaat. Je gaat effectiever werken. Je krijgt meer impact.

Na afloop is het publiek gedreven om zelf verhalen te vertellen. Ze hebben gelachen, ze hebben de kracht van verhalen gevoeld en ze kennen het geheim van storytelling. Klaar om met de praktische tips te werken aan samenwerking, (zelf)vertrouwen en verandering.

Boek een storyteller als spreker

Ik kan uitstekend schakelen tussen een interactieve presentatie, een workshop of live coaching op het podium. Vertel me wat voor jullie gaat werken. Het aantal deelnemers is onbeperkt.

Bel me op 06-36223055 of mail naar erik@storymanagement.nl en we merken snel of we een klik en match hebben.

keynote-speaker-storytelling

Een greep uit mijn klantenkring

blank blank blank blank blank blank blank blank blank
Wie je nog meer voorgingen...

Privacyvoorkeur centrum