Zo doen we dat hier

Een sterke bedrijfscultuur door storytelling. Een lezing vol herkenning.

Bedrijfscultuur is een succesfactor

Je kunt er niet omheen: bedrijfscultuur is allesbepalend voor je succes. Helemaal als je groeit, fuseert of een nieuwe strategie wil voeren. Maar kun jij wel uitleggen wat jullie cultuur is? Lastig hè? En is die cultuur zoals je het wilt hebben? Of moet er iets veranderen? Pas als je een positieve bedrijfscultuur hebt, die door iedereen omarmd wordt, gaan de mensen hard lopen. Dat is intrinsieke motivatie.

Deze lezing gaat over jullie

Je hoort en ziet jullie taalgebruik, maniertjes, kleding, omgang met elkaar, en rituelen. Die worden treffend zichtbaar gemaakt in de vele verhalen en anekdotes uit je organisatie. De lezing is als het ware een grote spiegel waarin jullie de ziel van je onderneming of instelling herkennen. Hilarisch.

Resultaten van de lezing

Het wordt voor het publiek duidelijk: “Ja, precies, zo zijn wij. En hier ben ik thuis.” De trots op de organisatie zoemt door de zaal. Jullie bedrijfscultuur wordt misschien wel voor het eerst echt benoemd en herkend. Meestal zijn mensen zich hier niet van bewust. Het moet ze gewoon even verteld worden. In een mooi verhaal.

Wie, wat, hoelang?

  • De lezing is bedoeld voor alle medewerkers van de organisatie. Het gaat immers over jullie en jullie normen, waarden en manieren. Je kunt ook je klanten uitnodigen om jullie nog beter te leren kennen.
  • Vooraf nemen we door wat jullie typische bedrijfscultuur is. De anekdotes die dat illustreren hoor je terug in de lezing.
  • En of je maar 20 minuten ruimte hebt, of anderhalf uur: ik zorg dat doelstelling en tijdsduur matchen.
  • Publieksgrootte is onbeperkt.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Omdat je congres, seminar of bedrijfsevent een krachtige spreker nodig heeft. Je wilt tenslotte dat er iets verandert. Je zoekt een spreker die jarenlange business-ervaring combineert met authenticiteit en een perfecte performance. Met veel interactie en plezier zodat er iets gebeurt. Je krijgt een gepassioneerde storyteller, trainer en TEDx sprekerscoach. Kijk hier voor meer achtergrondinfo.

Deze lezing op jouw event?

Bel me op 06-36223055 of mail naar erik@storymanagement.nl en we merken snel of we een klik en match hebben.
    Privacyvoorkeur centrum