You’re simply the best

Inspirerend leiderschap door storytelling. Een prikkelende lezing.

Storytelling maakt de manager

Denk je eens in dat je team je volledig vertrouwt. Dat je je deur open zet en dat ze nog binnenkomen ook. Dat ze het met je oneens durven te zijn waardoor je krachtige inhoudelijke gesprekken hebt en je de goede keuzes kunt maken. Keuzes waar ze achter staan, zelfs als ze dat niet doen. Dat ze weten dat je hun werk begrijpt en waardeert, en je ze nooit hoeft te vertellen hoe ze het moeten doen. Als ze bijna in de gangen zingen “You’re simply the best”.
Wat zou dat betekenen voor de organisatie? En voor jou?

Resultaten van de lezing

Als ervaren manager weet je allang dat duidelijk zijn, vertrouwen geven, en empathisch luisteren belangrijk zijn. Maar hoe word je dat voorbeeld dat zij volgen? Na deze lezing begrijp je dat storytelling daarvoor essentieel is. En de praktijkverhalen laten je zien hoe andere sterke leiders dat doen. Je hebt tips en tools gekregen die je morgen kan toepassen. En natuurlijk heb je het tijdens de lezing al kunnen ervaren!

Wie, wat, hoelang?

  • De lezing is bedoeld voor teamleiders, managers, ceo’s.
  • Vooraf nemen we door welke thema’s bij jullie spelen. Dat bepaalt een groot deel van de lezing.
  • En of je maar 20 minuten ruimte hebt, of anderhalf uur: ik zorg dat doelstelling en tijdsduur matchen.
  • Publieksgrootte is onbeperkt.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Omdat je congres, seminar of bedrijfsevent een krachtige spreker nodig heeft. Je wilt tenslotte dat er iets verandert. Je zoekt een spreker die jarenlange business-ervaring combineert met authenticiteit en een perfecte performance. Met veel interactie en plezier zodat er iets gebeurt. Je krijgt een gepassioneerde storyteller, trainer en TEDx sprekerscoach. Kijk hier voor meer achtergrondinfo.

Deze lezing op jouw event?

Bel me op 06-36223055 of mail naar erik@storymanagement.nl en we merken snel of we een klik en match hebben.
    Privacyvoorkeur centrum