Zo’n droomteam wil ik ook!

Echt samenwerken door storytelling. Een inspirerende lezing.

Beter samenwerken door Storytelling

Stel je voor dat de mensen in je team elkaar helemaal snappen? Dat een half woord genoeg is. Dat er volop vertrouwen is in elkaar. Hoe zou het zijn als ze precies van elkaar weten waar ze warm voor lopen? En dat ze ook nog eens hetzelfde doel willen bereiken?
Een team professionals stijgt naar grote hoogten als ze dezelfde basis hebben: onderling vertrouwen, heldere kaders en een gezamenlijk doel. Zulke teams werken effectief, efficiënt en zijn zeer gemotiveerd om succesvol te zijn. Dat is samenwerken in perfectie!

Resultaten van de lezing

Na afloop weet je precies waardoor je team wonderen gaat verrichten. Je hoort inspirerende voorbeeldverhalen en je krijgt praktische tips om het team met storytelling een boost te geven. Maar dat vind ik niet genoeg. Ik wil dat je de zaal verlaat met een ervaring. Je gaat al iets doen met storytelling. Het is spannend en hilarisch, maar meer verklap ik nog niet.

Wie, wat, hoelang?

  • De lezing is bedoeld voor teamleiders, managers, ceo’s. En teamleden zelf natuurlijk.
  • Vooraf nemen we door welke thema’s bij jullie spelen. Dat bepaalt een groot deel van de lezing.
  • En of je maar 20 minuten ruimte hebt, of anderhalf uur: ik zorg dat doelstelling en tijdsduur matchen.
  • Publieksgrootte is onbeperkt.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Omdat je congres, seminar of bedrijfsevent een krachtige spreker nodig heeft. Je wilt tenslotte dat er iets verandert. Je zoekt een spreker die jarenlange business-ervaring combineert met authenticiteit en een perfecte performance. Met veel interactie en plezier zodat er iets gebeurt. Je krijgt een gepassioneerde storyteller, trainer en TEDx sprekerscoach. Kijk hier voor meer achtergrondinfo.

Deze lezing op jouw event?

Bel me op 06-36223055 of mail naar erik@storymanagement.nl en we merken snel of we een klik en match hebben.
    Privacyvoorkeur centrum