Presentatiecoaching met Storytelling

Creëer impact met een krachtig verhaal

Je geeft leiding aan een bedrijf of een team, en er moet wat gebeuren. Betere samenwerking, meer betrokkenheid, de verantwoordelijkheid nemen. Als jouw vertrouwde manier niet meer werkt, dan is het tijd voor een nieuwe aanpak. Storytelling kan je helpen. De verhalen van toen, nu en straks liggen voor het oprapen.

Management by storying around.

Wil je vandaag nog? Tuurlijk. Dan doen we online coaching.

Een storyteller als klankbord

Soms wil je even sparren. Dat er iemand kritisch meedenkt. Of een second opinion geeft. Daar kun je me voor bellen. Ik ben graag je personal coach, en help je met het versterken van je boodschap en het overbrengen daarvan, of het verbeteren van de effectiviteit van je team.

Je kernboodschap in een verhaal

Wat is je kernboodschap? Wat wil je nu écht zeggen, en waarom is dat zo belangrijk? We maken dat de rode draad en zoeken er verhalen bij. De storytelling gaat ervoor zorgen dat je boodschap aankomt bij je mensen. En dat er echt wat verandert.

Coaching bij je presentatie

Als je weet wat je wilt vertellen, gaan we werken aan een sterke en authentieke performance. Met een paar eenvoudige technieken en verbeteringen maak je impact. Oogcontact, stemgebruik en lichaamstaal zijn allesbepalend of jouw boodschap wordt aanvaard of niet. Net als jouw sterke drang om je boodschap te vertellen. Na een paar oefeningen en experimenten (okee, ik daag je uit om je comfortzone te verlaten) merk je dat je zelfverzekerd en ontspannen zult spreken in het openbaar. Inspireren maar!

Coaching bij je managementstijl

Als teamleider wil je een sterk team. Onderling vertrouwen, een gezamenlijk doel en waardering zijn voorwaarden voor goede samenwerking en teamontwikkeling. Je hebt daar zelf een cruciale rol in. Ik help je graag. Samen zoeken naar relevante persoonlijke verhalen. En creëren we een narratief klimaat, zodat de mensen met jou en met elkaar een nauwere band krijgen. Samen kijken we ook naar de patronen, de gewoontes en de situaties. Je krijgt een eerlijke spiegel voorgehouden, gevolgd door adviezen, tips en stevige duwtjes in de rug.

Vanaf de eerste intake tot aan de daadwerkelijke sessie met publiek erbij heeft Erik bewezen een vakkundige en kritische coach te zijn in verhalen en hoe je via vertelling het publiek voor je wint. Met praktische tips, goed inlevingsvermogen en gezonde dosis humor heeft hij me geholpen bij het volbrengen van mijn missie!
Melvin van Tholl, Experience Architect at PINKPOPE

Zo’n coach krijg je

Ik heb ruime ervaring in zakenleven én overheid. Een stimulerende personal coach die je creativiteit aanwakkert. Maar pas op! Je krijgt doordringende persoonlijke vragen en kritische feedback. Gelukkig ook out-of-the-box suggesties en een vasthoudende, humoristische, enthousiaste coach. Lees hoe ik je coach

Live ontmoeten, of online coaching

We spreken af op een locatie die voor ons beide handig is. Ik beschik door heel Nederland over geweldig mooie coachingsruimtes.
Wil je liever even een uurtje tussendoor sparren? Dan is online coaching heel handig. Je hoeft de deur niet uit, enkel je laptop aanzetten. We spreken elkaar dan heel snel, soms lukt het dezelfde dag nog. Bel me gerust.
    Een greep uit mijn klantenkring

    blank blank blank blank blank blank blank blank blank
    Wie je nog meer voorgingen...

    Privacyvoorkeur centrum