Training Presenteren met Storytelling

Verzeker jezelf van een plaats door je hieronder in te schrijven. Als er meerdere trainingsdata of startdata zijn, geef dan aan welke datum je mee wilt doen. Lees ook de voorwaarden onder het formulier.


  Na je inschrijving

  Nadat je je hierboven hebt geregistreerd, doen we een korte telefonische intake om zeker te weten dat deze training voor jou het beste is. Kort daarna ontvang je de factuur. Je kunt betalen via bank­overschrijving of via de link op de factuur, waarmee je gemakkelijk kunt betalen met creditcard of PayPal. Na betaling ontvang je de toegangsgegevens voor de online training c.q. de routebeschrijving en andere praktische informatie.

  Annulering

  Je kunt tot 30 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Als je later annuleert, worden annuleringskosten van 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Er is geen terugbetaling mogelijk voor no-shows. Uiteraard kun je je deelname kosteloos overdragen aan iemand anders.

  Bijzondere omstandigheden

  Als de training niet kan doorgaan door bijzondere omstandigheden, zoals ziekte of technische problemen (wat gelukkig nog nooit is voorgekomen!), wordt je geld onmiddellijk teruggestort. Mocht het vanwege Corona niet mogen doorgaan, dan kun je omboeken of kostenloos annuleren.

  Een greep uit mijn klantenkring

  Wie je nog meer voorgingen...

  Privacyvoorkeur centrum