Voorwaarden bij Open Inschrijvingen

Mijn vanzelfsprekendheden…Kort en intensief
Je hebt het al druk genoeg


Volop persoonlijke aandacht
Daarom maximaal 6 deelnemers


Praktisch toepasbaar
Morgen kun je het zelf


Magische Storytelling
Jouw verhaal in de hoofdrol


Leren door te doen
Oefenen, oefenen, oefenen


Culinair voortreffelijk
Lunch en snacks zijn onvergetelijk lekker

Je krijgt het complete pakket

Als je meedoet aan een workshop op locatie, dan mag je een boel verwachten!

  • Het (werk)boek “Storytelling in drie bedrijven”
  • Heerlijke lunch bij een dagtraining
  • Koffie, thee, frisdrank, versnaperingen
  • Prettig parkeren, een centraal gelegen locatie
  • Persoonlijke aandacht door gegarandeerde kleinschaligheid
  • Drie maanden nazorg: gratis praktijkhulp en -advies (e-mail of telefoon)

Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat je over voldoende energie beschikt. Daarom zijn bij elke workshop snacks, koffie, thee en/of frisdrank onbeperkt te gebruiken. Als je deelneemt aan een workshop of training die de hele dag duurt, dan is ook de lunch inbegrepen. Tijdens de sessies die een middag- en avondprogramma hebben krijg je een smakelijk diner.

Voorwaarden

Als je je opgeeft voor een open inschrijving, gelden de volgende prettige voorwaarden.


Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de website. Op de workshop- of trainingspagina vind je een inschrijfformulier. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Binnen enkele dagen neem ik contact met je op om zeker te weten dat je de juiste keuze hebt gemaakt en over jouw specifieke leerwensen te spreken.

Bonusprogramma

Wil je meerdere workshops of trainingen volgen? Of kom je met een collega? Vraag dan naar het bonusprogramma. Op een tweede en volgende deelname ontvang je 15% korting op de deelnameprijs.

Betalen

Enkele dagen na je inschrijving ontvang je de factuur voor de gekozen workshop of training. De betalingstermijn hiervan is 14 dagen. Op alle workshops en trainingen wordt 21% btw geheven.

Annuleren

Je kunt tot 30 dagen van te voren kosteloos annuleren. Meld je je later af, dan wordt 50% van het oorspronkelijke bedrag in rekening gebracht. No-show is niet te reclameren. Uiteraard kun je zonder kosten iemand anders in jouw plaats de workshop of training laten volgen.

OnLive workshops gaan ietsje anders

In de virtuele trainingsruimte ben je er helemaal bij, hoewel je gewoon thuis aan de keukentafel zit. Lunch, koffie en parkeren zul je daarom zelf even moeten regelen. Als je het (werk)boek wilt hebben, laat het dan weten, zodat je het met een fikse korting thuisgestuurd krijgt. Het bonusprogramma geldt alleen voor de workshops op locatie. Een ander verschil is dat bij online workshops een betaling vooraf wordt gevraagd.

Een greep uit mijn klantenkring

blank blank blank blank blank blank blank blank blank
Wie je nog meer voorgingen...

Privacyvoorkeur centrum