Teambuilding Online

teambuilding door spontane verhalen bij de koffie-automaat

Thuiswerken en tóch samenwerken

Het team spreekt online of via mail vooral nog over zakelijke onderwerpen. Nieuwe medewerkers voelen zich nog weinig betrokken. Het gevaar ligt op de loer dat het team afbrokkelt tot los zand. Laat dat niet gebeuren!

In dit online koffie-uur ga je elkaar weer echt herkennen en erkennen. Door de unieke en vrolijke Storytelling-werkvorm komen de verhalen spontaan naar boven. Het plezier en de gezelligheid is mooi, maar de crux is dat jullie elkaar weer echt meemaken. En als je dat wilt, kunnen we een actueel eigen thema als leidraad kiezen.

Je leert elkaar opnieuw kennen. Begrip en vertrouwen groeien. De samenwerking vloeit hierna weer makkelijk.

Je mist de koffiemachine

In de rij bij de koffie-automaat kom je snel aan de praat met collega’s. Er komen zakelijke details naar boven, die je anders nooit had gehoord. Er ontstaan nieuwe ideeën. Deze informele gesprekken zijn essentieel voor vertrouwen en samenwerking.

Corona-proof teambuilding

En nu kan het gelukkig ook online! Geen saaie vergadering, maar een bijeenkomst waarin je spontaan verhalen met elkaar deelt. Zoals dat bij de koffiemachine gebeurt, kan dat over van alles gaan. Door de bijzondere aanpak, leren de teamleden elkaar weer ietsje beter kennen. Maar bovenal is het ontspannen en leuk.

Nieuw! Story Personality

Om dit uur gegarandeerd iets te laten opleveren, faciliteer ik het met een gloednieuw storytelling-instrument. In de Story Personality komen karakters naar boven die in het team aanwezig zijn, maar soms wat onzichtbaar blijven. Door prikkelende vragen aan elkaar te stellen, komen lollige, ontroerende of opmerkelijke gebeurtenissen aan het licht. Het wordt extra boeiend als zachtjes aan duidelijk wordt dat we meer op elkaar lijken dan we dachten.

Boek nu je eigen teambuilding coffeecorner

Voorkom dat je team inkakt en mensen zich terugtrekken. De storytelling coffeecorner kan op elk gewenst moment worden gehouden. Boek ‘m hieronder, of stuur me een Whatsapp als je vragen hebt.

    Een greep uit mijn klantenkring

    blank blank blank blank blank blank blank blank blank
    Wie je nog meer voorgingen...

    Privacyvoorkeur centrum

    ×