Spectaculaire teambuilding met Storytelling

teambuilding in de natuur

Hou je vast!

Een team dat elkaar goed kent en onvoorwaardelijk vertrouwt, is een succesvol team. Maar hoe stimuleer je dat?


 • Werk aan je team door storytelling-interventies
 • Teambuilding opdrachten op een “onbewoond eiland”
 • Uit je comfortzone, zonder luxe, aangewezen op elkaar
 • Communicatie, vertrouwen, kernwaarden
 • Natuur, elementen, rust, en: zeehondgarantie!

Teambuilding, maar dan anders

Uniek in Nederland: je vaart met je team naar een drooggevallen zandplaat om  te werken aan jullie samenwerking. Maar wacht even, niet zomaar varen met een bootje! Stap bij schipper Rob in zijn stoere RIB-boot en ruik de zee, zie het oneindige uitzicht. Voel hoe de wind door je haar waait als we met 65 km/uur op topsnelheid door de golven varen. Als Rob even later het gas loslaat en het anker uitgooit, is het absoluut stil. Op gepaste afstand van de zeehonden kun je ze goed zien en horen! Met wat geluk zien we er eentje vlak naast de boot opduiken.

Verrassende opdrachten

Als een stel Robinson Crusoë’s worden jullie uit de boot gezet en achtergelaten op een onbewoonde zandplaat. Hier moet het team zich redden met zand, zee en een overlevingspakket. Welke opdrachten gaan jullie uitvoeren? Hoe zal het verlopen? Hoe wordt er gereageerd?

“Bevlogen organisatoren. Leuk team dat je een onvergetelijke dag bezorgt. Ik spreek uit ervaring. Een bijzondere ‘heidag’ voor teams die wel eens wat anders willen.”
Johann van der Geest, grafisch ontwerper

Voorbeeldprogramma

Dag 1
Iedereen wordt om 18.00 uur verwacht aan de hoge der A in Groningen. Hier heb je uitzicht op de mooie zeilschepen in de gracht. Die avond wordt de eerste raadselachtige opdracht al gegeven: de teamtraining is begonnen!

Dag 2
Bij het ontbijt vindt het team aanwijzingen om zich klaar te maken voor vertrek en samen op zoek te gaan naar de boot. Om 10.00 uur vertrekken we naar de lonkende zee voor een sensationele avontuurlijke tocht, op zoek naar de zeehonden. Na een heerlijke lunch bij een ankerplaats vervolgen we onze weg naar de eenzame zandplaat. Als de laatste opdracht daar is volbracht, eindigen we voor een verwarmend drankje in het havencafé.
Rond 16.00 uur wordt de dag afgesloten en kun je op z’n Gronings filevrij naar huis.

Kosten en andere informatie

Op de RIB (Rigid Inflatable Boat) kunnen maximaal 12 teamleden mee. Heb je een groter team? Dan charteren we een tweede boot met schipper en hebben we in totaal voor 20 mensen plek. De kosten zijn afhankelijk van de teamgrootte en jullie bijzondere wensen ten aanzien van thema en doelstelling, en inclusief RIB-varen, lunch, teambuilding activiteiten, en een afsluitende borrel.
De weersomstandigheden kunnen ons dwingen om als alternatief voor de zandplaat te kiezen voor strand (Schiermonnikoog), dijk of restaurant. Uiteraard staat de veiligheid voorop: zwemvesten, professionele marifoon, moderne navigatieapparatuur, én een ervaren schipper met zeer oplettende ogen en oren.

Een unieke ervaring!

Je komt in een ochtend of middag op de wadden helemaal tot leven. Er is zowel natuur als rust maar ook waterspektakel en theater. Uiteraard word je ook nog op heerlijk eten en drinken getrakteerd. Wij vinden het belangrijk dat deze dag zowel de medewerkers als de organisatie iets brengt. Plezier en toegevoegde waarde voor het team!
Dit is een nieuw en uniek evenement dat je alleen bij ons kunt ervaren.

Nieuwsgierig? Neem direct contact op. We bespreken dan wat je wilt bereiken en stemmen de teambuilding activiteiten daarop af. Ook grotere groepen zijn welkom, vraag ons naar de mogelijkheden.


  storytelling training op het water
  Dit is een co-creatie van schipper Rob Drenth en storyteller/trainer Erik Mathlener.

  Een greep uit mijn klantenkring

  blank blank blank blank blank blank blank blank blank
  Wie je nog meer voorgingen...

  Workshop Presenteren met Storytelling

  Privacyvoorkeur centrum