Spectaculaire teambuilding op de Wadden

Teambuilding-laat-sporen-achter

Hou je vast!

Een team dat elkaar goed kent en onvoorwaardelijk vertrouwt, is een succesvol team. Maar hoe stimuleer je dat?

Boek eens een onconventioneel teamuitje en laat je mensen genieten van teambuilding activiteiten terwijl ze RIB-varen over de Wadden. Geef je team kracht door spectaculair snel over het water te suizen naar een verlaten zandplaat, om daar in de stilte van de natuur samen te werken aan jullie communicatieve vaardigheden, vertrouwen of kernwaarden. Een natuurlijkere vorm van teamontwikkeling is er niet.

Buitengewoon natuurlijk, met zeehondgarantie

Stap bij schipper Rob in zijn stoere RIB-boot en geniet van de zilte geur, het rustgevende uitzicht en de spetterende golven. Voel hoe de wind door je haar waait als we met 65 km/uur op topsnelheid door de golven varen. Als Rob even later het gas loslaat en het anker uitgooit, hoor je direct de stilte van het wad. Op gepaste afstand van de zeehonden kun je ze goed zien en horen! Met wat geluk zien we er eentje vlak naast de boot opduiken.

Entertainment

Op het juiste moment hoor je van mij een spannend verhaal. Geniet ervan en laat je meenemen naar bizarre belevenissen op zee, mysteries en andere wervelende zeemansverhalen.

Verrassende opdrachten

Als een stel Robinson Crusoë’s worden jullie uit de boot gezet en achtergelaten op een onbewoonde zandplaat. Hier moet het team zich redden met zand, zee en een overlevingspakket. Welke opdrachten gaan jullie uitvoeren? Hoe zal het verlopen? Hoe wordt er gereageerd?

“Bevlogen organisatoren. Leuk team dat je een onvergetelijke dag bezorgt. Ik spreek uit ervaring. Een bijzondere ‘heidag’ voor teams die wel eens wat anders willen.”
Johann van der Geest, grafisch ontwerper

Voorbeeldprogramma

Dag 1
Iedereen wordt om 18.00 uur verwacht bij Miss Blanche in Groningen. Dit schitterende hotel heeft uitzicht op de mooie zeilschepen in de gracht. Die avond wordt de eerste raadselachtige opdracht al gegeven: de teamtraining is begonnen!

Dag 2
Bij het ontbijt vindt het team aanwijzingen om zich klaar te maken voor vertrek en samen op zoek te gaan naar de boot. Om 10.00 uur vertrekken we naar de lonkende zee voor een sensationele avontuurlijke tocht, op zoek naar de zeehonden. Na een heerlijke lunch bij een ankerplaats vervolgen we onze weg naar de eenzame zandplaat. Als de laatste opdracht daar is volbracht, eindigen we voor een verwarmend drankje in het havencafé.
Rond 15.00 uur wordt de dag afgesloten en kan iedereen nog vóór de files naar huis.

Kosten en andere informatie

Op de RIB (Rigid Inflatable Boat) kunnen maximaal 5 teamleden mee. Heb je een groter team? Dan charteren we een tweede boot met schipper en hebben we in totaal voor 12 mensen plek. De kosten zijn afhankelijk van de teamgrootte en jullie bijzondere wensen ten aanzien van thema en doelstelling, en zijn inclusief een hotelovernachting met ontbijt voor het hele team, RIB-varen, entertainment, lunch, teambuilding activiteiten, en een afsluitende borrel.
De weersomstandigheden kunnen ons dwingen om als alternatief voor de zandplaat te kiezen voor strand (Schiermonnikoog), dijk of restaurant.
Uiteraard staat de veiligheid voorop: zwemvesten, professionele marifoon, moderne navigatieapparatuur, én een ervaren schipper met zeer oplettende ogen en oren.

Een unieke ervaring!

Je komt in een ochtend of middag op de wadden helemaal tot leven. Er is zowel natuur als rust maar ook waterspektakel en theater. Uiteraard word je ook nog op heerlijk eten en drinken getrakteerd. Wij vinden het belangrijk dat een personeelsuitje zowel de medewerkers als de organisatie iets brengt. Zowel plezier als toegevoegde waarde!
Dit is een nieuw en uniek evenement dat je alleen bij ons kunt ervaren.

Nieuwsgierig? Neem direct contact op, of vul het formulier aan de rechterkant in. We bespreken dan wat je wilt bereiken en stemmen de teambuilding activiteiten daarop af. Ook grotere groepen zijn welkom, vraag ons naar de mogelijkheden.


Dit is een co-creatie van schipper Rob Drenth en storyteller/trainer Erik Mathlener.

Teamuitje-op-het-water

Een greep uit mijn klantenkring

Wie je nog meer voorgingen...

Privacy Voorkeuren